Vilniaus karališkos medžioklės vakarienė I Restoranas „Lokys”

Ar norėtum patirti gastronominę ekskursiją prie stalo, kviečiančią į Vilniaus Renesanso laikus?

Tai spektaklis, naujos ir senos pažintys, puota ir žaidimai, ekskursija prie vieno bendro stalo seniausiame Vilniaus miško gėrybių restorane. 

Sausio mėn. 29 d., trečiadienį, 18.30 val. arba 
Vasario mėn. 26 d., trečiadienį, 18.30 val.
arba
Kovo mėn. 26 d., trečiadienį, 18.30 val.
kviečiame į nepaprastą kelionę laiku – Vilniaus karališkos medžioklės vakarienę, vykstančią seniausiame Vilniaus restorane „Lokys“, Stiklių g. 8, Vilniuje. Tai unikali galimybė atsidurti XVI amžiaus medžioklės užkulisiuose ir didikų puotos sūkuryje, kuriame tradicijos susilieja su išskirtine gastronomija.

Kas laukia?

  • Jūsų vakarienės gidas – Didžiojo kunigaikščio Žygimanto Augusto medžioklis, XVI a. Vilniaus ekspertas, kuris pasidalins intriguojančiomis istorijomis apie senovines medžioklės tradicijas, paskalomis ir tikrais faktais apie to meto Vilnių ir vilniečius
  • Išskirtinė penkių miško gėrybių patiekalų vakarienė, paruošta pagal autentiškus Lietuvos Didžiojo Kunigaikščio ir Radvilų giminės receptus
  • Lietuviškų gėrimų degustacija, kurioje kiekvienas gėrimas priderintas prie vakarienės patiekalų. Atraskite mažųjų gėrimų gamintojų meistriškumą ir išskirtinę Lietuvos tradiciją tame
  • Renesansinė menė, kurioje vyks puota, išpuošta keturių metų laikų miško ir sodo augalų dekoracijomis. Apsupti sodo ir miško augalų girliandų ir vainikų, jūsų mintys ir gido pasakojimai padės įsijausti kokia gilia ir prasminga istorija alsuoja mūrai kuriuose vakarieniaujate
  • Žaidimai ir pramogos – linksmybės, kurios praturtins vakarą netikėtais siurprizais
  • Medžioklės lauktuvės – kiekvienas svečias išsines nedidelę dovanėlę iš šio vakaro

Vakarienės meniu:

Užkandžiai:

  • 4 rūšių Lietuvos ūkininkų gamintų mėsyčių asorti, 4 rūšių sūriai iš mažųjų Lietuvos ūkių, viena rūšis raugintų daržovių arba grybų, šaltalankių uogienė ir džiovinti duoniukai
  • salotos su vytintais vynuoginiais pomidorais, graikiniais riešutais, ridikėliais, uogomis, vyšniniais pomidoriukais ir mėlynų pagardu
  • stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir rugine duonele; virti vėžiai su žolelėmis

Karštieji patiekalai:

  • stirnienos kepsneliai su keptais baravykais ir degintais obuoliais, patiekiami su mini bulvytėmis bei mėtų pagardu
  • anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir špinatais gardinta bulvių koše
  • koldūnai su baravykų įdaru, paskaninti svogūnų džemu.

Saldėsiai:

  • sūrio–varškės pyragėlis su braškių uogiene
  • obuolių sūris su rikota ir kankorėžių cukatais

Vakarienė su ekskursija trunka apie 2,5 val. Tai ne tik gurmaniška puota, bet ir neįkainojama kultūrinė patirtis. Pajauski Vilniaus istorijos didybę prie karališko stalo

Vakarienės vyksta susirinkus ne mažiau kaip 8 žmonių grupėms. Turint klausimų dėl rezervacijos prašome kreiptis tel. +37066130703.

Vakarienė 8-18 žmonių grupei gali būti užsakoma Jums patogiu laiku, kurį iš anksto susiderinti galima: labas@slaptameile.lt arba +370 609 55551 

(1 pirkėjo atsiliepimas)

160,00 

5.00 / 5 (Įvertinimų: 1)

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *